Μηνας του μελιτος

A journey for two, memories forever!…

Το γαμήλιο ταξίδι είναι για κάθε ζευγάρι ένα δώρο χαράς και ξεγνοιασιάς που επισφραγίζει το χαρμόσυνο γεγονός. Είναι λοιπόν σημαντικό να έχει ανθρώπους που θα αναλάβουν το σχεδιασμό του μήνα του μέλιτος από την αναχώρηση ως την άφιξη, με βάση τις προτιμήσεις και το γούστο του ζευγαριού.

Εμπιστευθείτε την Bozonos Villa για μια αληθινά μοναδική εμπειρία απόδρασης και ταυτόχρονα εορτασμού του γάμου ή της επετείου σας, χωρίς έγνοιες, με τη φροντίδα και τις πλήρεις υπηρεσίες του προσωπικού μας.

Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για δύο, όπως το ονειρεύεστε, που δεν έχει σχέση με τυποποιημένα πακέτα μέλιτος, σας περιμένει μόνο στην Bozonos Luxury Villa. Αφιερώστε το χρόνο και την προσοχή σας μόνο στον/στην σύντροφό σας, εναποθέτοντας όλα τ’ άλλα στους ανθρώπους της Bozonos Luxury Villa.

Με ρομαντικές επισκέψεις στις Γαλάζιες Σπηλιές, το Ναυάγιο και άλλα «μυστικά» σημεία του νησιού, βραδιές με το ιδιωτικό σας σκάφος κάτω από το σεληνόφως του Ιονίου, εκδρομές στα πανέμορφα ορεινά χωριά της Ζακύνθου, γευστικές εκπλήξεις στις παραδοσιακές ταβέρνες δίπλα στο κύμα.

Κι όταν επιστρέφετε στη βίλα, τι καλύτερο από ένα χαλαρωτικό spa… για δύο; Με τοπικό κρασί στη βεράντα ή δίπλα στην ιδιωτική πισίνα… στον υποβλητικό φωτισμό και την απόλυτη ιδιωτικότητα της Bozonos Villa.

Ταξίδι για δύο, αναμνήσεις για πάντα!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 6976 220 005
Send us a message call Bozonos Villa on Viber  call Bozonos Villa on WhatsApp

Τ.Θ. 570, Ακρωτήρι Μπόχαλη, 29100, Ζάκυνθος Ελλάδα

 
supported by DEOUS

©2021 Bozonos Luxury Villa. All rights reserved

Hosting by   zanteweb